top of page

OM OSS

Skanlab AS er lokalisert i Fredrikstad, Norge.

Skanlab ble etablert av ingeniør Nils Syvertsen med flere, i 1988.

De utviklet et apparat primært for bruk innen idrettsskader.

Tanken var et apparat, bygd på kapasitiv strøm, etter kondensator metoden, der varmen skulle trenge dypere inn i vevet. Dette for å framskynde tilheling av idrettsskader. 

Etter de første årene viste det seg at dette apparatet ikke bare viste gode resultater på idrettsskader, men også innen mange tilstander som fysioterapeuter og andre behandlere møtte i sin hverdag. 

Apparatet fikk navnet Skanlab, og dette ble også etter hvert navnet på firmaet.

Skanlab behandling ble brukt i stor utstrekning innen toppidretten i Norge, og ryktene begynte å spre seg til andre toppidretter i Skandinavia, og videre i Europa. Skanlab har mottatt mange  bilder av nasjonale og internasjonale toppidrettsutøvere som har brukt Skanlab i behandling av akutte skader, med meget gode resultater. 

Mange bruker også Skanlab behandling til forebygging av skader.

 

Selve Skanlab apparatet blir produsert lokalt i Norge. Vi har høy kompetanse tilknyttet firmaet. Vi legger vekt på lokale høykompetente leverandører og samarbeidspartnere. 

Skanlab AS er ISO sertifisert etter ISO 13485:2016 standard, og selve apparatet er sertifisert etter MDD (Medical Device Directive) 93/42 EEC.

Nye eiere kom inn i Skanlab AS i 2018. Skanlab AS er nå en familieeid bedrift

Kontakt info: 

Telefon: (+47) 69 35 20 80

E-post: info@skanlab.no

Kontaktpersoner: 

bottom of page