top of page

Her finner du elektromedisinsk behandlingsutstyr fra Enraf-Nonius 

TRYKKBØLGE

Endopuls 811

Trykkbølge- eller sjokkbølgebehandling brukes til behandling av muskel / sener og ligamenter. Sjokkbølger er lydimpulser med mye energi, som i dybden overføres som bølger. Energifrigjøringen i behandlingsområdet forbedrer stoffskiftet og blodsirkulasjonen, og stimulerer dermed kroppens egen reparasjonsmekanisme.

Radiale trykkbølger kan genereres elektromagnetisk eller pneumatisk. Endopuls 811 krever ikke en egen kompressor. Elektromagnetisk utstyr for trykkbølgebehandling er mer kompakt og mobilt.

Fordelen med trykkbølgebehandling er at den har en veldig kort behandlingstid per økt, med en høy prosentandel av behandlingssuksesser etter bare noen få behandlinger. Dette gjør trykkbølgebehandling til en veldig populær terapi. Selv en kort intervensjon med trykkbølge kan gi store resultater.

 

Kontakt oss om Endopuls 811

Klikk her for brosjyren!

Klikk her for produktvideo!

Endopuls811_photo-1211.jpg
Endopuls811_photo-1700.jpg
Photoshoot 2012-08-24-1809.jpg
Photoshoot 2012-08-24-1705.jpg
Laser terapi

Endolaser 120 eller Endolaser 422

TERAPEUTISK LASER MED HØY YTELSE
905 nm GaAs lasersonden leverer pulser i nanosekunder,
produserer gjennomsnittlig effekt på 100 mW og toppeffekt på opptil 100 W per diode. Dette resulterer i en høyere konsentrasjon av lys energi (I₀), eller foton tetthet i dybden i vevet, uten fare for å brenne vev. (Endolaser 120)

BEVIST EFFEKTIVITET
Den kliniske anvendelsen av lys - produsert av laserdioder med
effekt på opptil 1600 mW - er vitenskapelig godt dokumentert.
Den pulserende laseren på 905 nm (GaAs) er den mest allsidige for dypere strukturer (ledd, ryggvirvler, ryggmuskulatur), mens 808 nm (GaAlAs) er mer passende for sårheling og vevsreparasjon.
Vitenskapelig bevis viser fortsatt at pulserende lys har biologiske og kliniske effekter som er forskjellige fra
kontinuerlig bølge (CW) lys. Flere studier har avdekket at
LLLT i pulserende bølgemodus kan trenge inn
gjennom melanin og andre hudbarrierer, som styrker
hypotesen om at pulsering er gunstig for å nå dypt vev
og strukturer.

Kontakt oss om Endolaser 120 eller Endolaser 422

Klikk her for brosjyren!

Klikk her for produktvideo!

Enraf-Nonius_Endolaser_120_EN.jpg
Enraf-Nonius_Endolaser_120_EN b.jpg
Enraf-Nonius_Endolaser_120_EN c.jpg
Enraf-Nonius_Endolaser_120_ENd.jpg
Interferens

ENDOMED 484

ALLROUND 4-KANALS ELEKTROSTIMULERING er en ny generasjon med høy ytelse
elektrostimulator for helsepersonell som vil ha det hele:


• TENS  (Transkutan elektrisk nervestimulering) er en metode for elektrisk stimulering for smertelindring ved akutte og kroniske tilstander. ENDOMED 484 inkluderer flere former for TENS som alternativer: Konvensjonelle (høyfrekvente) TENS, Akupunktur-lignende (lavfrekvente) TENS, Burst TENS og modulert TENS. De forskjellige metodene for å bruke TENS er knyttet til de forskjellige fysiologiske mekanismene for smerte modulering. TENS er ikke-invasiv og har få bivirkninger sammenlignet med medikamentell behandling.


• NMES (Neuromuscular Electrical Stimulation) brukes til å fremme muskelstyrke og funksjonell gjenoppretting av ekstremiteter (øvre og nedre lemmer). ENDOMED 484 lar brukeren arbeide med enkle, doble eller flere kanaler og tilbyr synkron, asynkron og vekslende (gjensidig) stimulering for muskler eller muskelgrupper. I tillegg til disse stimulerings-modusene har ENDOMED også funksjonen PEMS (Progressive Electrical Muscle Stimulation). Denne unike funksjonen er ekstremt gunstig i funksjonell elektrisk stimulering (FES) siden
det sørger for at alle fire kanalene stopper samtidig, uavhengig av sammentrekningsmønstrene til hver kanal. PEMS er svært ønskelig for muskelstimulering i en kinetisk kjede (f.eks. ved rehabilitering av slag).


• PENS (Perkutan elektrisk nervestimulering) er en påvist og effektiv smertestillende terapi som kombinerer fordelene med både TENS og elektroakupunktur. I PENS leveres strømmen til kroppen ved hjelp av små akupunkturlignende nåler plassert i bløtvev og / eller muskler for lindring av smerte og funksjonell forbedring hos pasienter med migrene, nevropatisk smerte, isjias og kroniske knesmerter, som eksempel.

Elektroakupunktur og relaterte teknikker er effektive mot akutte og kroniske smerter og reduserer noen bivirkninger. Dette
minimalt invasive prosedyre vokser raskt i popularitet ettersom resultatene er utmerkede. Noen anser det til og med for den ultimate kombinasjonen av Dry Needling og TENS.

De 4 kanalene kan brukes hver for seg, parvis eller samtidig
med forskjellige programmer.

ENDOMED 484 er derfor den ultimate løsningen for behandling av smertefulle tilstander og muskelsvikt i hjerneslag-rehabilitering (inkl. dysfagi), ortopedi, sportsrehabilitering og bekkenbunn gjenopptrening (inkontinens).

Kontakt oss om Endomed 484

Klikk her for brosjyren!

Klikk her for produktvideo!

Enraf-Nonius_Endomed_484_ENc.jpg
Enraf-Nonius_Endomed_484_ENd.jpg
Enraf-Nonius_Endomed_484_EN.jpg
Enraf-Nonius_Endomed_484_ENe.jpg
Enraf-Nonius_Endomed_484_ENb.jpg
Enraf-Nonius_Endomed_484_ENf.jpg
Enraf-Nonius_Endomed_484_ENh.jpg
Enraf-Nonius_Endomed_484_ENg.jpg

Endomed 482

er elektroterapi-enheten for terapeuter som ønsker et mer avansert hjelpemiddel.
Elektroterapi har mange muligheter og bruksområder. Smertekontroll og muskelstimulering har en
lang historie og er godt underbygget vitenskapelig. Bruken av
elektroterapi er ikke-invasiv, lett å bruke og vil ikke belaste
pasienten. Elektroterapi er derfor ofte et utmerket alternativ til
medisiner eller andre inngrep.
Endomed 482 er konstruert for praktisk bruk fordi  berøringsskjermgrensesnittet (touch screen)  og det omfattende protokollbiblioteket ( 42 elementer og evidensbasert), slik tilfellet er med den andre enheter fra Enraf-Nonius 4-serien.
Endomed 482 kan utvides med en Vacotron 460. Denne
integrerte enhet sikrer at bruk av elektroterapi ved bruk av
vakuumelektroder blir veldig enkelt.
Endomed 482: den komplette, brukervennlige, raske og sikre enheten for elektroterapi!

Evidensbaserte protokoller

  • 42 evidensbaserte protokoller for elektroterapi. Komplett visning av anatomiske lokaliseringer og behandlingsinstruksjoner

FJERNKONTROLL (VALGFRITT)

  • Pasienten kan være involvert i sin egen behandling ved å bruke valgfri “fjernkontroll”. Spesielt når du bruker elektroterapi, har pasienten muligheten til å kontrollere behandlingen.

BATTERI-OPERATIV (VALGFRITT) OG DERFOR MOBIL

  • I tillegg til å kunne bruke 4-serie enheten koblet til en strømforsyning, kan enheten også brukes med en batteridrevet strømforsyning. Dette vil sikre at du kan gå overalt med enheten din, uavhengig av om dette er hjemme hos pasienten eller ved hans eller hennes sykehusseng.

PROGRAMMERBAR

  • I tillegg til standard behandlingsprotokoller kan du også lagre dine personlige protokoller (inkludert sekvensielle applikasjoner) basert på dine egne retningslinjer.

Kontakt oss om Endomed 484

Klikk her for brosjyren!

Klikk her for produktvideo!

Enraf-Nonius_Endomed_482B_EN.jpg
Enraf-Nonius_Endomed_482B_EN 4.jpg
Enraf-Nonius_Endomed_482B_EN 3.jpg
Enraf-Nonius_Endomed_482B_EN 2.jpg
Bilde 5.jpg
Interferens
m/vakum

ENDOMED 182 FOR IFC & TENS
2 uavhengige kanaler. Innstillinger for 2-polet interferensiell strøm (2-polet) og TENS kan være fordelt likt gjennom to kanaler (fire elektroder), mens intensiteten til hver kanal kan justeres individuelt.

Endomed 182V med integrert vakuum: Endomed 182 kan utstyres med et integrert vakuum modul. Vakuumet (sug) som genereres gjør det mulig for terapeuten å enkelt plassere stimuleringselektrodene på pasienten og eliminerer bruken av feste stropper.

Stimulering skjer ved hjelp av sugekopper som har integrerte elektrodeoverflater og overføre elektrostimuleringen til vevet via fuktede svamper. Allsidig:  Med to tilgjengelige enhetsmodeller kan elektrostimulering brukes gjennom fleksible gummielektroder, selvklebende elektroder og / eller vakuum- elektroder.


Kort sagt: Endomed 182 for IFC & TENS:
• Er de mest fordelaktige profesjonelle enhetene for
   interferensiell strøm (IFC) og TENS
• Har to uavhengige kanaler
• Er smart når det gjelder design og ytelse

Kontakt oss om Endomed  182 med vakum

Klikk her for brosjyren!

Klikk her for produktvideo!

Enraf-Nonius_Endomed_182_EN.jpg
Enraf-Nonius_Endomed_182_ENc.jpg
Enraf-Nonius_Endomed_182_ENd.jpg
Kortbølge - og
mikrobølge

Curapuls 670

KORTBØLGE- OG MIKROBØLGETERAPI
Kortbølge- og mikrobølgeterapi bruker effekten av et elektromagnetisk felt på de forskjellige vevene. Naturen til den elektromagnetiske energien sørger for at den absorberes spesielt av vev med lav impedans, for eksempel godt vaskularisert vev (muskelvev) og vev med ødem eller nylig hematom. Opptaket av denne energien fremmer vevsreparasjon og forbedrer blodsirkulasjonen. Kortbølgebehandling utøver veldig lite stress, men fungerer veldig dypt inne i kroppen.

Med kortbølge- og mikrobølgeterapi er det muligheter for kontinuerlig kortbølgebehandling og pulserende kortbølgebehandling. Med kontinuerlig kortbølgebehandling er den subjektive følelsen av varme fremtredende, den virkelige diatermien. Hensikten med denne behandlingsmetoden er å fremme sirkulasjonen og stimulere metabolske prosesser. Den terapeutiske effekten av varme har blitt brukt siden medisinsk vitenskap startet, og utstyret for kortbølge- og mikrobølgeterapi gjør at denne varmen kan brukes veldig presist og lokalt.
Kortbølgebehandling kan også brukes a-termisk. Høy toppkapasitet utstedes i veldig korte utbrudd. Disse følges av relativt lange hvileperioder. Denne prosessen stimulerer vevet intenst uten at pasienten er klar over den termiske effekten. Pulserende kortbølge kan dermed ha en virkning veldig dypt inne i kroppen uten uønskede overflatevevsreaksjoner.

Kontakt oss om Curapuls 670

Klikk her for brosjyren!

Klikk her for produktvideo!

IMG_3922.jpg
IMG_3872.jpg
Enraf-Nonius_Curapuls_670_EN.jpg
TENS

TENSMED S84

REHABILITERING: Muskelstimuleringsprogrammer er spesielt indisert for funksjonell gevinst etter kirurgiske leddintervensjoner og etter en lengre immobiliseringstid. Programmer inkludert for Vastus Medialis forsterkning og gjenoppretting etter ACL-kirurgi, forebyggingsprogrammer
(forhindre traumer og skader), gjenopptrening og hemiplegi.
INKONTINENS: Spesifikke programmer for behandling av urologiske lidelser som stress, trang og blandet inkontinens er inkludert i rehabiliteringsseksjonen.
Smerter: Eliminer smerte med de spesielle pulser fra TENS-strømmer som stimulerer kroppen på en myk måte, og som gjør det mulig å gjenopprette helse, velvære og en bedret livsglede. Med TENS-programmene til TENSMED S84 kan du behandle akutte og kroniske smerter som er relatert til muskel- og skjelettlidelser. Inkluderte programmer for akutt og kronisk smerte, cervicalsmerter, lumbago, periartritt, epikondylitt,
Isjias, bløtvevsskader etc.
SPORT:
TENSMED S84 er programmert for å selektivt stimulere raske og langsomme fibre til å trene forskjellige muskelgrupper.
Inkluderer programmer for oppvarming, maksimal styrke, utholdenhetsstyrke, eksplosiv styrke, de-kontraktering (muskelavslapping), kapillarisering (øker blodtilførselen til muskelen og forbedrer utholdenhets- og restitusjonsevnen) og før- og etter konkurranse / trening og aktiv restitusjon (reduserer muskelfett etter trening eller konkurranse).
FITNESS, BEAUTY & AESTHETICS: Med
TENSMED S84 kan du ta vare på kroppen din og forsvare dens vitalitet og skjønnhet. Bruk det spesifikke skjønnhetsprogrammer for å behandle hudproblemer: forbedring av kapillær mikrosirkulasjon, toning og vevsstramming, væskedrenering, økning i metabolisme og cellulære aktiviteter, reduksjon og mobilisering av fettet i de lokale avsetningene (f.eks. cellulitt, vannretensjon, lokalisert fett).  TENSMED S84 er også ideell for vekttap / lokalisert lipolyse, anti-cellulittbehandling, lymfedrenering og oppstramming / toning. De oppstrammende og tonende programmer bidrar til å redusere hudproblemer gjennom den generelle og lokaliserte økningen i stoffskiftet.
RASK NMES (nevromuskulær elektrostimulering): Quick NMES-menyen tilbyr 3 måter å stimulere og trene muskler (eller muskelgrupper) på den mest funksjonelle måten ved hjelp av et av de 103 dedikerte programmene. På bare tre trinn kan du velge en av følgende Quick NMES alternativer: 'Action Now', 'FES Now' eller 'NMES Now'. Rask, enkel og funksjonell.


Action Now-programmer er normale NMES-programmer med den eneste forskjellen at du starter sammentrekningen manuelt: etter å ha trykket på en knapp på TENSMED S84. Disse programmene er spesielt nyttige for å koble og synkronisere den elektriske stimuleringen til en frivillig
kontraksjon. Programmene varierer fra veldig raske og korte sammentrekninger (typisk for eksplosiv bevegelse) til langsommere og lengre sammentrekninger
(når du sikter mot hypertrofi).

 

FES Now (“3S”) -programmer er preget av en aktiveringsforsinkelse av kanalene 3 og 4 sammenlignet med kanalene 1 og 2. Disse programmer tillater å stimulere muskulaturen i en kinetisk kjede takket være de differensierte aktiveringstidene til muskelgruppene involvert. I det estetiske feltet tillater 3S-programmene å skape en ekte sekvensiell drenering. Den rytmiske stimuleringen av muskulaturen
forårsaker en økning i hastigheten i venøs sirkulasjon og lymfesirkulasjon (lymfatisk strømning)

 

NMES Now - programmer tilbyr rask tilgang til spesifikke muskelstimprogrammer med en forhåndsinnstilt PÅ / AV-stimuleringstid.
Det er en veksling mellom arbeidstid og hviletid (aktiv og passiv). For eksempel 6 sekunder med sammentrekning og 10 av hvil,
I løpet av hviletiden er det også muligheten til å øke intensiteten av strømmen for å utføre en avkjøling aktiv gjenoppretting under resten.

Kontakt oss om Tensmed S84

Klikk her for brosjyre

Klikk her for produktvideo!

TensMed S84_vrijgezet.jpg
Bilde1.jpg
DSC_2518.jpg
TensmedS84-screen-1.jpg
DSC_2451_basisscherm.jpg
DSC_2466.jpg
Bilde2.jpg
EMG MYOFEEDBACK 
MÅLING AV 
TRENINGS-EFFEKT

MYOMED 632X

EMG - Elektromyografi 

MYOMED 632X = MYOFEEDBACK
Myofeedback innebærer å registrere den elektriske muskel- aktiviteten ved hjelp av overflateelektroder eller hulrom- elektroder.
Myomed 632X er lett å betjene og sørger for at terapeut og pasient får tilbakemelding på resultatene. Tilbakemeldingen er gitt visuelt via LCD-skjermen som tydelig viser de forhåndsinnstilte terskelverdiene og pasientens muskelsammentrekninger. Man kan også velge et akustisk signal som indikerer om pasienten oppnår de valgte verdiene eller ikke. Det grove EMG-signalet høres via hodetelefoner. Terapeuten trenger ikke arbeidskrevende tilsyn, da Myomed 632X trygt veileder pasienten gjennom øvelsene!


MYOMED 632X = OGSÅ TRYKKENDRINGER
I tilfelle trykkfeedback måler Myomed 632X trykkendringer ved hjelp av hulromelektroder.


MYOMED 632X = OGSÅ ELEKTROTERAPI
Enheten tilbyr to former for terapi: elektrostimulering og EMG-tilbakemelding. Disse kan brukes uavhengig eller kombinert. Det er forskjellige muligheter angående kombinasjonen av EMG-tilbakemelding med elektrostimulering: alternativ eller utløst av en forhåndsinnstilt terskel verdi.


V = OGSÅ VAKUUM
Vakuumenheten (ekstrautstyr) er et stillegående apparat som skaper undertrykk  med mulighet til å bruke fire vakuum
elektroder. Sugeeffekten kan justeres over en bred
rekkevidde og kan stilles både kontinuerlig og pulserende. På grunn av et kontrollsystem, vil pumpen bare være i drift hvis vakuumet er redusert til under et visst nivå.

 

Kontakt oss om MYOMED 632X

 

Klikk her for brosjyre

Klikk her for produktvideo!

Enraf-Nonius_Myomed_632_ENb.jpg
Enraf-Nonius_Myomed_632_EN.jpg
Enraf-Nonius_Myomed_632_ENe.jpg
Enraf-Nonius_Myomed_632_ENc.jpg
Enraf-Nonius_Myomed_632_ENd.jpg
Eltrac 471 w/
Saunders
Clinical 
Traction device

Eltrac 471

Enten det gjelder behandling av prolaps, degenerativ diskopati, eller en klemt nerve, gir spinal dekompresjon en bedring på langvarige smerte. Spinal dekompresjon kan oppnås på en rekke måter, men trekkraft er en av de enkleste og mest effektive metoder. Trekkraft påvirker trykket mellom ryggvirvlene. På grunn av trykkfallet under trekkraften, genereres en mekanisk effekt på nervene og en biofysisk effekt på sirkulasjonen og oksygentilførselen til de lokale strukturer forekommer. Dette kan resultere i øyeblikkelig smertelindring, men også en strukturell forbedring på sikt.
NØYAKTIGHET
Nye Eltrac er presis. Kreftene utøves på pasienten med ultimate presisjon. Trekkraften i ledningen til Eltrac 471 måles konstant under trekkraft. Kontrollen av Eltrac sammenligner den målte verdien med den innstilte verdien. Eventuelle avvik er
umiddelbart rettet. I trekkraftterapi er ikke bare nøyaktig kraft viktig, men også hastighet med hvilken kraften øker eller avtar er veldig viktig.

Andre enheter i markedet kan bare gi en indikasjon på hastigheten. Hastighet er bare estimert eller uttrykt som en prosentandel av motorens kapasitet eller et hastighetsforhold. Med Eltrac 471 kan du stille inn motorhastigheten nøyaktig (N / sek.), og enheten vil levere nettopp det. Det vil beregne nøyaktig hvor lang tid behandlingen vil ta. Og fulle fargeskjerm viser nøyaktig hva du programmerte og hva som skjer under behandling.
I SANNTID
Det du ser på den klare og informative skjermen er akkurat det som finner sted. Ingen gjennomsnitt senere, men heller sanntid. Dette tillater deg til å overvåke styrkene som faktisk ble utøvd i løpet av terapien, ikke en oppsummert fremstilling, men selve forløpet.
Du kan zoome og bla gjennom den visuelle representasjonen av
behandling. Dette vil også gi bedre innsikt i løpet av
behandlingsøkten som helhet. Du vil være på toppen av det du trenger å vite takket være sanntidsinformasjonen.
SIKKERHET
Eltrac 471 av Enraf-Nonius er det trygge og ansvarlige valget.
Ikke bare fordi Enraf-Nonius har levert fysioterapeuter
utstyr siden 1925, men også fordi vi utvikler behandlingsutstyr med den mest avanserte teknologien. Det tradisjonelle utstyr for trekkraft er hovedsakelig preget av kontrollert trekkraft. I tillegg til den kontrollerte sammentreknings-kraften, nye Eltrac 471 gir også tydelig tilbakemelding i sanntid, alternativet for å lagre protokoller. Brukervennligheten som moderne teknologi gjør dette mulig.

EVIDENSBASERT: I tillegg til muligheten for å lagre protokoller, er Eltrac selvfølgelig også utstyrt med forhånds-programmerte kliniske protokoller (evidensbasert!). Dette gjør det ekstremt enkelt å justere innstillingene til utstyret.


Krefter over 200 Newton kan skade sikkerheten når du utfører
cervikal trekkraft. Derfor har
Eltrac 471 en innebygd advarsel som indikerer når en behandling inkluderer krefter over denne terskelen.

CERVICAL TRACTION WITH THE SAUNDERS CLINICAL TRACTION DEVICE

Med Saunders kliniske trekkanordning er trekkreftene rettet mot bakhodet. Kreftene blir ikke påført haken, så der er ikke noe trykk på den temporomandibulære leddet. Saunders kliniske trekk-innretning kan tilpasses individuelle behov slik at hver pasient
mottar maksimal fordel.
Vinkelen på cervikal trekkraft kan justeres med Saunders kliniske trekkinnretning. Dette tillater optimal trekkraft som beskrevet i
litteratur.

Kontakt oss om Eltrac 471

 

Klikk her for brosjyre

Klikk her for produktvideo!

Eltrac vooraanzicht.jpg
51008-14_muscle_tone.jpg
51008-14_pain.jpg
51008-14_range_of_motion.jpg
herniated_disc.jpg
Manumed_Tractie_met_accessoires.jpg
Enraf-Nonius_Manumed_Extension_ENc.jpg
Bedieningshandleiding_voor_achterzijde.j
Enraf-Nonius_Manumed_Extension_ENe.jpg
Enraf-Nonius_Manumed_Extension_ENf.jpg
Ultralyd

Sonopuls 492

Den mest komplette enheten i 4-serien er Sonopuls 492. Denne enheten sørger for at du kan bruke ultralydsterapi, elektroterapi og kombinasjonsterapi. Du vil ha et elektrobehandlings-alternativ for de fleste lidelser med både 1 MHz og 3 MHz ultralyd, med en liten og/eller et stort ultralydbehandlingshode og med alle moderne og effektive strømtyper som er fullt integrert!
Det enkle innrettede berøringsskjermens betjeningspanel gjør betjeningen ekstremt enkelt og raskt. All informasjon du trenger, vises på en veldig organisert måte. Det er også enkelt å velge riktige parametere.

Takket være de integrerte evidensbaserte protokollene,
vil de beste anbefalingene bli foreslått. De grafiske hjelpeskjermene som viser lokaliseringer og anatomiske plasseringer gir en garanti for riktig utførelse av behandlingen.
Sonopuls 492 kan brukes som en mobil enhet takket være batteriet (valgfritt). I tillegg til å bruke den med en strømforsyning, kan utstyret også brukes i en klinikk ved siden av sengen til en pasient eller hjemme. Dermed kan også den multifunksjonelle Sonopuls 492 bli assistenten din uansett hvor du må behandle pasienten.
Sonopuls 492 kan utvides med Vacotron 460 vakum
modul. Med Vacotron 460 integrert med
Sonopuls 492, kan du enkelt plassere elektroder. En kombinasjon
som vil gjøre jobben din enda enklere og raskere å utføre.

OPPTIL 4 (FIRE) BEHANDLINGER SAMTIDIG MED 1 (EN) ENHET
Den nye Enraf-Nonius Sonopuls 492 er tilgjengelig nå, og tilbyr 4
helt uavhengige kanaler. Du vil ha 4 uavhengige
terapienheter tilgjengelig til prisen av 1! Med bare 1 enhet kan du
bruke 4 forskjellige terapier eller behandle på 4 forskjellige områder uavhengig og samtidig. Spar tid og penger.

 

1 ENHET - 4 KANALER - 1 PASIENT
Med den nye Sonopuls 492 kan du behandle forskjellige områder eller forskjellige lokaliseringer samtidig.

Et eksempel er ultralydbehandling av hoftens dype vev. Tradisjonell behandling består av en økt på ventralsiden av hoften, den laterale tilnærmingen og til slutt ryggsiden.


1 ENHET - 4 KANALER - 4 BEHANDLINGSOMRÅDER
Sonopuls 492 med 4 uavhengige kanaler tilbyr også
mulighet for å behandle 4 forskjellige områder samtidig. For eksempel behandle ett område med dynamisk ultralyd og ett med håndfri StatUS (TM). De to gjenværende elektroterapi-kanalene kan brukes for å redusere smerte eller for å stimulere muskelvev. Dobbelt resultatet på mindre tid! Bare plasser applikatorene, sett protokollen, og du er klar til å starte!

Kontakt oss om Sonopuls 492

Klikk her for brosjyre

Klikk her for produktvideo!

Sonopuls 492
Sonopuls 492 med Vakuum
Enraf-Nonius_Sonopuls_492B_7.jpg
Enraf-Nonius_Sonopuls_492B_6.jpg
Enraf-Nonius_Sonopuls_492B_4.jpg
Enraf-Nonius_Sonopuls_492B 3.jpg

Vil du lære mer - gå til Academy siden vår eller klikk her

bottom of page