top of page

Ny-utviklet konsept for medisinsk treningsterapi og medisinsk trening

Alle Enraf-Nonius EN-Train treningsapparater er godkjent for medisinsk bruk (MDD - sertifisert)

EN_Train_Training_infographic.jpg
Enraf-Nonius_EN_Train_EN.jpg
New: EN-Train concept

EN-Train er det nye programvarekonseptet fra Enraf-Nonius for Medical Training Therapy (MTT) og Medical Fitness. Et konsept som lar deg designe de beste treningsprogrammene for pasientene dine raskt og enkelt. Dette kan oppnås ved hjelp av 3 verktøykasser som utgjør en standard del av programmet. For eksempel kan du bruke forhåndsprogrammerte treningsprotokoller til å utforme et hjerte- eller styrketreningsprogram av høy kvalitet som tilfredsstiller dine behov og innsikt helt.

Tests and measurements

EN-Train har også mye å tilby innen testing og måling.

Ulike tester (inkludert 6MWT, Steep Ramp Test, 1RM styrketest) og målinger (blodtrykk, fett prosentandel osv.) er en standard del av pakken.

Du kan lagre favorittestene og treningsprogrammene dine under hvilket som helst navn.

På kort tid kan du lage en liste over dine personlige “Favoritter”. Disse favorittene kan tilbakekalles med bare noen få
museklikk og koble til hver pasient i pasientlisten din (database).

Chipcard

EN-Train-programvaren er kompatibel med all Enraf-Nonius-styrke og kardiomaskiner som er utstyrt med en chipkortleser. Alle data (testresultater og tilpassede treningsprogrammer) overføres fra / til PC og treningsapparater ved hjelp av chipkort og blir automatisk lagt til pasientfilen. EN-Train-programmet er ekstremt fleksibelt og lar deg veilede rehabiliteringsprosessen veldig effektivt fra start til slutt. Rask, enkel og 100% skreddersydd for pasientens nivå (av kondisjon) og det planlagte treningsmålet.

3444333 EN-Track chipcardlezer.jpg
Reporting options

EN-Train-pakken gir deg gode rapporteringsalternativer som gir deg innsikt i hver øvelse som er utført og fremdriften.

Key features

NØKKELEGENSKAPER

●  Enkelt å betjene et programvare med fokus på funksjonalitet
●  Utviklet for praktisk anvendelse av tester og opplæring / trening
● Logisk og organisert menystruktur
● Rask tilgang til alle funksjoner (musedrevet og / eller berøringskjerm)
● Fleksibel: kan tilpasses til dine målsettinger, ønsker og behov for testing og trening, og kan finjusteres til pasientenes status
● Dine favoritter (tester og treningsprogrammer) kan opprettes raskt og enkelt, ved hjelp av forskjellige verktøykasser som danner en standard del av programmet
● Brukervennlig: chipkort for innleggelse av individuelle tester og treningsprogrammer. Lagring av resultatene av testene og oversikt over utvikling i utførte økter 
● Tilbakemelding: innsikt i øvelsene som er utført og fremdriften (progresjon) kan oppnås når som helst; Omfattende, men klare rapporteringsalternativer
● Kompatibel med alle Enraf-Nonius treningsmaskiner utstyrt med en chipkortleser (EN-Dynamic styrketreningsmaskiner, ENCardio maskiner og multifunksjonelle maskiner med EN-Tree Pulley)

1_EN.jpg
3_EN.jpg
20150922_training.jpg
4_EN.jpg
Objectively test and measure the status of the patient

EN-Train inkluderer tester og målinger for å bestemme start verdier.

Tester kan utføres ved hjelp av Enraf-Nonius-øvelsen maskiner for å estimere pasientens kapasitet.

 

For eksempel:
● 1RM Test (EN-Dynamic styrke maskiner og EN-TreeP multifunksjonell remskive)
● 6MWT, Claudication Test, 2 km UKK Walking Test, Conconi Test (EN-Motion tredemølle)
● VO2-max, bratt rampetest, 3 og 12 minutters tester (Bike-Reha)


Resultatene fra andre måleinstrumenter (f.eks. Blodtrykk, fettprosent, metning, etc.) som er til stede i praksis kan
også bli lagt inn og vurdert i EN-Train. Testresultatene lagres i NO-Tren via et chipkort og kan skrives ut i form av en test
rapport.

Design targeted exercise programmes

Du kan bruke testresultatene til å komponere en målrettet øvelseplan. Verktøykassen tilbyr et bredt spekter av alternativer for å umiddelbart komponere den perfekte treningen.

Treningsprotokoller kan settes sammen med anbefalinger (“verktøy”) som allerede forhåndsprogrammert eksisterer i EN-Train.

Disse anbefalingene består av spesielle øvelser for å forbedre styrke, koordinering, stabilisering, mobilitet, utholdenhet eller fettforbrenning. I tillegg, du kan velge å komponere opplæringen basert på maskinspesifikke anbefalinger eller fra listen over favoritter.
Treningsprogrammer kan når som helst tilpasses avhengig av brukerens kapasitet. Det komplette treningsprogrammet tilbys til hver pasient på et chipkort. For tredemøllen finnes EN-Motion forhåndsprogrammerte anbefalinger (oppoverbakke, utfor, intervall, etc.) tilgjengelige som hurtigstartprofiler.

EN-Train lar deg komponere målrettede treningsprotokoller for hver pasient ved hjelp av bare å museklikk.

MK1D0877_EN.jpg
Automate the route through the exercise room

Du kan bestemme rekkefølgen på øvelsene på maskinene (og dermed bestemme ruten gjennom øvelsesrommet).  Dette kan være en fast rekkefølge (f.eks. Obligatorisk oppvarming på tredemølle) eller en "frivillig" rekkefølge. Med chipkortet kan du justere og kontrollere alle EN-Train-kompatible maskiner. Varighet og belastning settes automatisk så snart kortet settes inn i maskinen. Deretter utfører pasienten øvelsen og resultatene lagres automatisk på chipkortet. Etter at øvelsen er fullført, vil displayet på maskinen viser hva som er neste treningsstasjon. Dette viser pasienten nøyaktig hvor vedkommende skal gå og hva vedkommende skal gjøre. Og du mister ikke verdifull tid, fordi EN-Train overvåker kvaliteten og fremgangen.

Enraf_484.jpg
EN_Tree_Image_1454_EN.jpg
Bike_Reha_2013-03-26-2082.jpg
Monitor and adjust the progress of exercise programmes

Etter fullført opplæring, vil alle data og resultatene av øvelsene lagres automatisk. Terapeuten kan se når som helst
hvordan hele treningsprogrammet utvikler seg og om mål nås.

Hver treningsøkt kan enkelt justeres for å garantere den optimale balansen mellom belastning / kapasitet,  og dessuten overvåke endringene under rehabiliteringsprosessen.
Du kan evaluere resultatene basert på en klar rapport. Pasienter trener alltid på riktig nivå, både individuelt og som gruppe.

Optimise utilisation of your exercise room

Innsikt i øvelsene som gjøres, lar deg oppnå det beste utforming og bruk av treningsrommet ditt. Du kan bestemme
hvor mange pasienter du lar trene samtidig, samt maskiner og rekkefølgen de brukes i. Dette sikrer at du beholder full kontroll og oversikt over bruken av treningsrommet ditt.

Created for optimum control of Enraf-Nonius training machines. MDD Certified

Alle Enraf-Nonius treningsapparater er godkjent for medisinsk bruk (MDD - sertifisert - Medical Device Directive).

Treningsapparatene er det derfor ikke bare veldig effektiv og lett justerbar, men også perfekt sikker.

Dette gjør Enraf-Nonius treningsapparater veldig brukervennlige vennlig og ekstremt egnet for medisinsk treningsterapi og medisinsk kondisjon.

EN_Tree_Photoshoot_2013-03-26-2305.jpg
EN-DYNAMIC

En komplett serie av styrke maskiner for øvre og nedre ekstremiteter og for kjernetrening.

EN-Dynamic-maskinene arbeider med lufttrykk (pneumatisk) og kan justeres både manuelt og automatisk (via et chipkort).

Det EN-DYNAMISKE styrkelinje er utviklet spesielt for bruk i rehabilitering (pasienter) og fitness / velvære (klienter).

Klikk her for brosjyren!

 

Klikk her for produktvideo!

EN-CARDIO

En komplett serie med manuell og automatisk (chipkort) justerbar kardio-respiratoriske treningsapparater, inkludert EN-Motion tredemølle, sykkel ergometer Bike Reha, Crosswalker og Stair.

Alle EN-Cardio maskiner kan styres ved hjelp av EN-Train og er egnet for rehabilitering og forebygging (postrehabilitering).

Klikk her for brosjyren!

 

Klikk her for produktvideo!

EN-TREE PULLEY

EN-Tree Pulley er en multifunksjonell pneumatisk remskive som lar deg å utføre både isolerte mono-leddbevegelser og komplekse flerledd bevegelser ("gratis" øvelser).

I tillegg til det tradisjonelle styrkeøvelser, lar denne trinsen deg også utføre eksplosive bevegelser perfekt.

Klikk her for brosjyren!

Klikk her for produktvideo!

EN-TRAIN

Programvarepakken og chipkortet danner grunnlaget for effektivi planlegging, implementering og dokumentasjon av tester og øvelser for styrke og utholdenhet.

Chipkortet laster raskt og enkelt øvelser i de forskjellige treningsmaskinene * og sørger for at øvelsesresultat og treningsdata lagres permanent.

Klikk her for brosjyren!

Klikk her for produktvideo!

EN_Train_Training_infographic.jpg
Complete solution infographic.jpg
bottom of page