top of page

ENRAF-NONIUS - Company Profile

ENLogo-color_transparent.png
ENRAF-NONIUS - Company Profile

Enraf-Nonius er markedsleder innen fysioterapi og rehabilitering. Vi leverer produkter og tjenester av høyeste kvalitet i henhold til de mest avanserte teknikkene og gjør disse produktene tilgjengelige over hele verden via vårt omfattende, internasjonale distributør nettverk.

Ved å håndtere høyest mulig nivå på kvalitet og service, gjør vi terapeutene i stand til å ivareta pasientene og klientene på mest effektive måten, og terapeuter kan til en hver tid garantere sin behandling. Enraf-Nonius bidrar til et lengre, sunnere og lykkeligere liv. Livskvalitet er vårt samfunnsansvar. Enraf-Nonius har alltid vært karakterisert som en markedsleder innen fysioterapi, med sitt enestående kvalitetsutstyr. Grunnlaget for vår suksessformel uten sidestykke ble etablert tidlig: sammenslåing av kompetanse, levering av kvalitet og kundeorientering. Enraf-Nonius har vært på toppen av sitt fagområde for fysioterapi i mange tiår, og fra denne bakgrunnen, så vel som fra vår lidenskap for teknologi og bevegelse, ser vi frem til å forsyne verden med toppmoderne produkter for behandlingsmetoder for fysioterapi. Enraf-Nonius vil fortsette å arbeide for å forbedre livskvaliteten til alle mennesker.

Enraf-Nonius, mer enn 95 år toppmoderne medisinske produkter og prosjekter!

A LEGACY OF EXCELLENCE DRIVEN BY CONTINUOUS INNOVATION

I 2020 feiret Enraf-Nonius 95-årsjubileet. Vi ser stolt tilbake på historien vår, og vi er glade for å lære om fremtiden vår. I flere tiår er Enraf-Nonius markedsleder innen fysioterapi og rehabilitering og med nøkkelferdige medisinske fasiliteter. Vi var, er og vil være den stolte leverandøren av gode produkter og optimale helseprosjekter, over hele verden. Det er en sann arv av fortreffelighet drevet av kontinuerlig innovasjon.

IT STARTED IN 1925

Som et avkom fra Delft University of Technology (Nederland) startet Enraf-Nonius med produkter for røntgenapplikasjoner og med utstyr for diatermi. Kortbølgeenheter for fysioterapi og rehabilitering ble produsert siden selskapets grunnleggelse i 1925.

DUTCH INGENUITY AND DESIGN

Erfaring gjennom mange år, håndverk, alliansen med universiteter og eksperter og vårt verdensomspennende nettverk av distributører, har bidratt til suksesshistorien til Enraf-Nonius.
Den nederlandske mentaliteten til global tenking og hensyn til lokale krav, fører til innovative produkter og tjenester. Den nederlandske designen blir verdsatt over hele verden!

ENRAF-NONIUS TODAY

I dag finnes brukere av Enraf-Nonius-produkter fra Amsterdam til Tokyo og fra Alert (Nord-Canada) til Antarktis. Disse brukerne støttes av et utmerket globalt salgs- og markedsføringsnettverk. Uansett hvor du er, er det alltid en Enraf-Nonius-partner i nærheten for å hjelpe deg med oppdatert produktinformasjon og med servicemuligheter.

Enraf-Nonius-produkter er designet i samsvar med de strengeste kravene til bruk og sikkerhet. Å være leverandør til institusjoner og fagpersoner innen det medisinske området, er Enraf-Nonius godt klar over sitt ansvar. Sans for kvalitet er innebygd i Enraf-Nonius-organisasjonen

ENRAF-NONIUS TOMORROW

Enraf-Nonius har alltid vært karakterisert som markedsleder innen fysioterapi, med sitt enestående kvalitetsutstyr. Grunnlaget for vår suksessformel uten sidestykke ble etablert tidlig: samlingen av ekspertise, levering av kvalitet og kundeorientering. Med en egen forsknings- og utviklingsavdeling vil vi fortsette å designe og utvikle utstyr i henhold til kundens krav og den siste utviklingen innen det vitenskapelige felt.

Enraf-Nonius har levert toppen innen fysioterapiutstyr i mange tiår allerede, og fra denne bakgrunnen, så vel som fra vår lidenskap for teknologi og bevegelse, ser vi frem til å forsyne verden med moderne produkter.

Enraf-Nonius vil fortsette å arbeide for å forbedre livskvaliteten til alle mennesker. Vi har utviklet oss stolt i mer enn 95 år allerede, og fortsetter i mange år fremover!

Oversatt av Skanlab AS fra Enraf-Nonius hjemmesider

bottom of page