top of page

Sintesi: et helt treningsstudio for de med begrenset plass

 

Sintesi er det digitale treningsstudioet designet og produsert i Italia. Sintesi gir muligheten til å trene hele kroppen og tar bare to kvadratmeter!

 

Sintesi kombinerer moderne, elegant design med en enorm tilpassningskapasitet fra de to rørformede elementene. De gjør det mulig for brukere å justere de totale dimensjonene for å passe deres behov og maksimere ubrukt plass som hjørner eller søyler.

Sintesi's minimalistiske design gjør dette smarte treningsstudioet perfekt i enhver sammenheng. Sintesi kommer i to versjoner, den ene designet for hjemmetrening, den andre for profesjonell bruk av personlige trenere, fysioterapeuter eller som en del av et treningsstudio.

Animert motor med forklainger.jpg

Det teknologiske hjertet til Sintesi er optimalisert for å tilby alle verktøyene som er nødvendige for effektiv, målbar og motiverende trening.

Ved å kombinere maksimal bevegelsesfrihet med presisjonen og kraften til en robot, har Sintesi tatt det tradisjonelle multifunksjonelle treningsstudioet til neste evolusjonære nivå.

Tiden for digitale belastninger

Digitale belastninger tilbyr treningsintensitet med høy presisjon og kontroll. Sintesi's kraftige elektromagnetiske motorer med høyt dreiemoment genererer en garantert  treningsbelastning mellom 3 kg og 80 kg, i trinn på

0,5 kg, og kan simulere en rekke utstyr så vel som de typiske forholdene for flere idretter.

 

Alt ved å trykke på en knapp.

carichi.png

Motstandsmodus

Rask og konsekvent forbedring over tid krever varierte, stimulerende og hyggelige treningsøkter. Sintesi lar deg velge forskjellige lastprofiler som kombinerer treningsopplevelsene til forskjellige sett i en maskin.

CST.jpg

CST = Konstant

Konstant motstand gitt av frivekter og isotoniske maskiner. I motsetning til vektstenger og manualer, forblir treningskraften stabil over hele  bevegelsesområdet, uten utkoblingspunkter eller farlige overbelastninger. Pluss, den ekstra fordelen med ingen store vekter å flytte rundt på.

ECC.jpg

ECC = Eksentrisk

Ved styrketrening og funksjonell restitusjon øker belastningen i frigjøringsfasen (eksentrisk), når muskelen er sterkere og kan jobbe hardere. Optimaliser treningen din ved å øke muskelrekruttering. Et gyldig alternativ til isonertielle maskiner.

AUX knapp.jpg

AUX = Elastisk

Jo hardere du trekker og større kraft, akkurat som strikk. Velg motstandsnivået til strikken din og dra nytte av kontinuerlig sammentrekning av sete- eller magemusklene

VSC.jpg

VSC = Viskøs

Replikerer effekten av trening i viskøs væske. Velg viskositeten til væsken og nyt en cardio- eller utholdenhetsøkt som du ville gjort på en romaskin. Eller utfør en serie trening-til-feil-øvelser eller vektede spurter mot motstanden fra en virtuell fallskjerm.

Kontroller tyngdekraften

Få mest mulig ut av ytelsen din med Dynamic Vectoring, en internasjonalt patentert teknologi basert på studiet av menneskelig biomekanikk, som lar deg utføre øvelser på en naturlig måte, simulere tyngdekraften og sikre total bevegelsesfrihet.

sort dobbeltbilde vegg.jpg

Fast punkt

Som med kabelmaskiner eller isotonisk utstyr som lat pulldown-maskiner, konvergerer kraftretningen til et fast punkt som kan stilles inn automatisk. Denne modusen lar deg fokusere treningen på spesifikke muskelgrupper.

Direkterbar tyngdekraft

Kraftens retning forblir konstant, for eksempel nedover, og følger bevegelsen din akkurat som tyngdekraften på en frivekt, manual eller vektstang, uten å begrense bevegelsen. Denne modusen støtter den naturlige biomekanikken i kroppen din, og gir større engasjement av de stabiliserende musklene dine og aktiverer flere muskelgrupper samtidig.

Den mest naturlige måten å trene på

Du vil ha trygge, ergonomiske treningsøkter. Sintesi tilpasser seg automatisk til proporsjoner, holdning og bevegelsesområde (ROM), og veileder deg til å utføre hver bevegelse på den mest fordelaktige måten.

bottom of page